Antipress – Oliivinlehtiuute

antipressAntipress on oliivinlehtiuutetta sisältävä luontaistuote. Oliivipuun lehdistä saadaan useita terveydelle edullisia ainesosia esimerkiksi oleuropeiinia. Oleuropeiini vaikuttaa positiivisesti verenpaineeseen, sokeriarvoihin ja rasva-arvoihin.

Oleuropeiini muuttuu elimistössä D-kalsiumelenolaatiksi, joka edesauttaa normaalin verenpaineen ja verensokerin ylläpitoa. Antipress sisältää standardoitua EFLA® 943 -oliivinlehtiuutetta, jonka tehoa on tutkittu kliinisellä kokeella. Kokeen perusteella tuotteelta voidaan odottaa verenpainetta alentavaa vaikutusta. (Lisätietoa kokeesta)

Annostus:
1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.

Osta Antipress verkkokaupasta.

3 comments on “Antipress – Oliivinlehtiuute”

  1. niilopieli kirjoitti:

    Kolesteroli ja verenpaine on ollut vähän koholla ja on syöty niitä beceleitä ja niin edelleen. En kuitenkaan usko mihinkään verenpainelääkkeiden syöntiin kun on ilmankin pärjätty tähän asti.Enkä ainakaan saa mitään selvää mitä nämäkin oleuropeiinit sun muut on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *