Luontaistuotteet verenpaineen helpottajana

Luontaistuotteet verenpaineKohonnutta verenpainetta voidaan nykyisin hoitaa hyvin lääkkeillä, mutta niiden lisäksi markkinoille on kehitelty useita turvallisia ja tehokkaita luontaistuotteita tämän vaivan hoitamiseen. Kohonnut verenpaine vaatii aina säännöllistä seurantaa, mutta verenpaineen tasoon voi vaikuttaa itsekin monella tavalla.

Terveelliset elintavat, säännöllinen liikunta ja riittävä lepo auttavat paljon, mutta lisäksi luonto tuottaa meille useita erilaisia ainesosia verenpaineen hillitsemiseksi. Nämä luontaistuotteet ovat usein jokapäiväisessä ravinnossamme nautittuja, terveellisiä ainesosia, joiden saanti turvataan erilaisilla ravintolisillä.

Aminohapolla on monta hyvää vaikutusta

Arginiini on aminohappo, jota elimistömme tarvitsee typpioksidin tuotantoon. Tutkimuksissa on huomattu, että arginiini on yhteydessä mm. verenpaineeseen, veren kolesteroliin ja lihasvoimaan. Lisäksi arginiini vaikuttaa positiivisesti elimistön sokeriaineenvaihduntaan ja auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä. Hyviä arginiinin lähteitä ovat esimerkiksi pähkinät, täysjyvävilja, seesamin siemenet, sipuli ja riisi. Aina elimistömme ei kuitenkaan saa tätä tärkeää aminohappoa ravinnostamme riittävästi, jolloin elimistön tarvetta voi täydentää luontaisvalmisteella. Näissä valmisteissa on yleensä mukana lisäksi magnesiumia ja sinkkiä, jotka auttavat arginiinia toimimaan elimistömme hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Oliivi pitää nuorena pidempään

oliiviVälimeren maissa kasvava oliivipuu on myös tunnettu terveyskasvi. Oliiveja voidaan käyttää ravinnoksi sellaisenaan tai niistä puristetaan rasvahappokoostumukseltaan terveellistä ja herkullista öljyä. Lisäksi oliivipuun lehdet sisältävät monia hyödyllisiä ainesosia, esimerkiksi oleuropeenia, joka auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta ja verensokeria. Oliivinlehtiuutteella on tehty jopa kliinisiä kokeita, joissa sen on havaittu laskevan verenpainetta.  Myös tämä luonnontuote on jalostettu jatkokäyttöön ja sen voi nauttia kätevästi lisänä jokapäiväistä, terveellistä ruokavaliota. Oliivinlehtiuute on myös vahva antioksidantti, joka estää vapaaradikaalien haitallista toimintaa elimistössä ja suojaa hapetusstressiltä. Toisin sanoen oliivinlehtiuute pitää meidät nuorina pidempään!

Antioksidantti auttaa

grapefruitGranaattiomenasta saa herkullista mehua, mutta se on myös pätevä ravintolisä. Granaattiomenan suosio perustuu sen sisältämiin polyfenolisiin yhdisteisiin, punikalagiiniin ja ellagihappoon, joiden antioksidanttivaikutukset ovat moninkertaiset punaviiniin tai vihreään teehen verrattuna. Antioksidantit hidastavat elimistömme vanhenemista ja jarruttavat ikääntymisen mukanaan tuomien lieveilmiöiden vaikutusta. Parhaat jarrut saa yhdistelmästä positiivista elämänasennetta, reipasta liikuntaa ja tehokkaita antioksidantteja. Granaattiomenauutteista valmistetaan seosta, joka vastaa parhailta ominaisuuksiltaan granaattiomenamehua, kuitenkin ilman vettä ja sokeria. Tällöin tehoaineena on ainoastaan granaattiomena ja saatu luonnontuote on taatusti turvallinen. Antioksidanttivaikutustensa lisäksi granaattiomena auttaa hallitsemaan verenpainetta ja tukemaan verenkiertoelimistön hyvinvointia.

________________________
Tilaa tämä tuote verkkokaupasta:
>>> Granaattiomena Strong 60 kaps./pakk. <<<

Orapihlajauute on tehokas sydäntippa

Crataegus eli orapihlaja-uutetta käytetään sydäntippojen valmistukseen. Crataegus vahvistaa sydämen toimintaa, laajentaa verisuonia, tasoittaa verenpainetta ja rauhoittaa mieltä. Tämä sydäntä virkistävä aine helpottaa lieviä sydänoireita sekä lievää lisälyöntisyyttä. Lisäksi nämä tipat rauhoittavat unta ja vähentävät hermostuneisuutta, joten ne sopivat erinomaisesti vaikkapa vaihdevuosioireiden tai stressin lievittäjäksi. Crataegus – uute sopii niin nuorille kuin vanhoillekin, sillä siitä saa mukavasti potkua vaikkapa lenkkipolulle. Orapihlajauute mukauttaa sydäntä ja muuta elimistöä rasitustilanteisiin sekä niistä toipumiseen. Lisäksi se tehostaa elimistön hapensaantia. orapihlajanmarjaTehokkaiden vaikutustensa vuoksi Crataegus-uutteen käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa, mikäli käytössä on yhtä aikaa jokin sydänlääke.

________________________
Tilaa tämä tuote verkkokaupasta:

>>> A.Vogel Crataegus 50 ml <<<

7 comments on “Luontaistuotteet verenpaineen helpottajana”

  1. Lempi kirjoitti:

    Korkeaa verenpainetta esiintyy suomalaisilla todella paljon, ehkä meidän kannattaisi tarkistaa elintapojamme. Kunnollinen ruokavalio ja riittävä liikunta ja unen saanti ovat tärkeitä. Jos ei muusta ole apua niin ehkä kannattaisi kääntyä lääketieteen puoleen. Itselläni ei ole verenpaineongelmia, mutta koska niitä on suvussa ollut, yritän tarkkailla syömisiäni tarkasti. Esimerkiksi ruuanlaittoon käytän usein oliiviöljyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *