Tryptotabs auttaa unettomuuteen

Trypto-tabs sisältää tryptofaania, elimistön omaa aminohappoa, josta muodostuu serotoniinia. Serotoniini taas on hermoston välittäjäaine, joka saa meissä aikaan mielihyvän tunteen, vaikuttaa mielialaan, helpottaa nukahtamista sekä vaikuttaa melatoniinin tuotantoon, joka on unirytmiä säätelevän hormoni.

Tryptofaani muuttui Suomessa reseptittömäksi vuoden 2004 alussa. Trypto-tabsissa on tryptofaanin lisäksi sen vaikutuksia tukevaa tyrosiinia ja glutamiinia. Yhdessä ne voivat edistää nukahtamista, hyvää unirytmiä ja keskeytymätöntä unta.

Käyttö: Tabletti suositellaan nautittavaksi noin tunti ennen nukkumaan menoa. Trypto-tabsia ei pidä käyttää uni- tai psyykelääkkeiden kanssa, ellei lääkäri sitä suosittele.

________________________
Tilaa tämä tuote verkkokaupasta:

>>> Trypto-Tabs 40 tabl./pakk. <<<

2 comments on “Tryptotabs auttaa unettomuuteen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *