Donsbach Stressgard

stressgardNukahtamisvaikeuksiin ja unettomuuteen voi vaikuttaa myös esimerkiksi työelämän aiheuttama stressi. Stressaantunut keho tarvitsee enemmän ravintoaineita kuin normaalitilassa oleva keho. On mahdollista, että stressattu elimistö kuluttaa ravintoaineita jopa viisinkertaisesti normaaliin kulutukseen verrattuna.

Stressgard ei poista stressin syitä, mutta tukee elimistön palautumista normaalitilaan. Stressin aikana ruokavaliota kannattaa täydentää sellaisilla yrteillä ja vitamiineilla, jotka rauhoittavat, mutta eivät tee väsyneeksi ja rauhattomaksi.

Stressgard sisältää juuri niitä ravintoaineita, joita elimistö stressitilanteissa tarvitsee. Näitä ovat mm. B-vitamiinit sekä tasapainottavat kalsium ja magnesium. Stressgard sisältää lisäksi papukasvi Griffoniaa, joka vaikuttaa serotoniinin tuotantoon sekä L-tyrosiinia, joka mm. helpottaa unensaantia.

Donsbach Stressgard -kapseli sisältää:

 • L-tyrosiinia, 65 mg
 • B2-vitamiinia, 6,7 mg
 • niasiinia, 3,3 mg
 • B6-vitamiinia, 6,6 mg
 • pantoteenihappoa, 6,3 mg
 • kalsiumia, 100 mg
 • magnesiumia, 100 mg

>> Osta Stressgard verkkokaupasta <<

2 comments on “Donsbach Stressgard”

 1. helinäkeiju kirjoitti:

  Kiireisenä opiskelijana voin sanoa että stressiä pukkaa enemmän kuin ehtii kärsiä ja välillä tuntuu että loppuu aika ja voimat kesken. Stressgard toimii erinomaisesti ainakin omalla kohdalla ja voin suositella sitä lämpimästi! Hauskaa kesää kaikille! :)

 2. admin kirjoitti:

  Toivottavasti kesäkin helpottaa vähän opiskelijan stressiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *