Lisää vastustuskykyäsi Immunobalansilla

Fluvex ImmunobalansSiitepölyallergiat ovat taas puhkeamassa, kun luontoherää ja kasvit alkavat pölyttää. Voit vahvistaa vastustuskykyäsi vauttimalla luontaistuotteita ja ehkä allergiasi on tänä kevänä hieman hillitympi.

Immunobalans sisältää kolmea hyväksi todettua luontaistuotetta.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikkiyhdiste. Se on tärkeä limakalvojen, nivelrustojen ja ihon tarvitseman rikin lähde. Sen vaikutuksia tulehdus- ja kipuongelmiin on tutkittu laajasti mm. nivelpotilailla. MSM sopii myös pitempiaikaiseen käyttöön, eikä se rasita vatsaa kuten monet kipulääkkeet.

Oliivinlehtiuute on antioksidantti. Oliivinlehti sisältää mm. oleuropeiini -nimistä kasvifenolia, jolla on antibioottisia ominaisuuksia ja joka torjuu erilaisia taudinaiheuttajia vahvistaen näin elimistön omaa puolustuskykyä sairastumista vastaan. Oliivinlehtiuutteesta on lisää tietoa myös tässä artikkelissa.

Karpalouute on ollut jo Amerikan intiaanien keskuudessa arvossa pidettyä marja. Karpalomehun ja -uutteen on todettu sisältävän terveysvaikutteisia antioksidanttisia yhdisteitä ja orgaanisia happoja, jotka estävät kolibakteereja kiinnittymästä virtsaputken seinämiin, jolloin niiden lisääntyminen estyy ja tulehdusvaikutus vähenee.

Immunobalans ei sisällä maidon ainesosia, soijaa, gluteenia tai hiivaa.

>> Osta Fluvex Immunobalanss verkkokaupasta <<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *