Tolosen Carnosin forte 400 mg

Carnosin on suosittu lisäravinne, jota voi käyttää tauotta, eikä siinä ole eläinperäisiä aineita.

Karnosiinia ei voi yliannostella, koska elimistö vähentää automaattisesti sisäistä karnosiinin tuotantoaan, jos sitä tulee ulkopuolelta tarpeeksi. Karnosiini on elimistömme oma antioksidantti.

Karnosiini on luonnossa esiintyvä kahdesta aminohaposta muodostuva dipeptidi. Sitä on käytetty lisäravinteena jo 1930-luvulta asti. Viime vuosina karnosiinin vaikutuksia on alettu tuntea paremmin, kun ainetta on tutkittu tieteellisesti monella eri taholla.

Tutkimuksissa on todettu, että karnosiini on mm. tehokas antioksidantti. Karnosiini ehkäisee solujen vanhenemista sekä toimii myös synergisesti muiden antioksidanttien kuten sinkin ja E-vitamiinin kanssa. Karnosiinin nauttiminen auttaa kudosten muiden antioksidanttien säilymistä.

Tri Tolosen Carnosin 125 mg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *