Unihiekka Valeriana

valerianaUnihiekka on itsehoitoon tarkoitettu luontaistuote univalmiuden lisäämiseen. Se laukaisee jännitystiloja ja rentouttaa sileitä lihaksia. Sileitä lihaksi on mahassa ja suolistossa.

Valeriana eli rohtovirmajuuri
Valerianan vaikuttaa keskushermoston kautta rauhoittavasti ja lihaksia rentouttavasti. Rohdosvalmisteeseen käytetään rohtovirmajuuren toisen kasvuvuoden juurta ja juurakoita.

Annostus
1-2 tablettia kolme kertaa päivässä univalmiuden lisäämiseen. Mikäli valmistetta käytetään unenlaatua parantamaan, on syytä ottaa yksi annos (1-2 tablettia) noin tunti ennen nukkumaan menoa. Hoidon alkuvaiheessa voi harkita ottavansa valmistetta noin kuuden tunnin välein vaikutuksen ylläpitämiseksi.

KÄYTÖN RAJOITUKSET
Valerianaa ei pidä käyttää samanaikaisesti masennus-, rauhoittavien tai unilääkkeiden kanssa. Alkoholi ja valeriana eivät sovi yhteen. Raskauden tai imetyksen aikana ainoastaan lääkärin ohjeiden mukaisesti.

>> Osta Valeriana verkkokaupasta <<

3 comments on “Unihiekka Valeriana”

  1. Nukkumaikku kirjoitti:

    Mieluummin valeriaanaa kuin bentsoja! itsellä käytössä olleet opamox, mirtatsapiini, melatoniini ja vaikka mitä. kaikista tulee hirveä tokkura aamulla eikä se herääminen oo mitään herkkua. toisille tää toimii, ainakin mulle.

  2. admin kirjoitti:

    Minullakin on kokemusta Mirtatsapiinistä, mutta en sitä pitänyt kovin pahana. Valerianaa en ole vielä kokeillut. Tällä hetkellä kokeilussa on Trypto-tabs. Tuttavilta kuulin myös laventelin olevan kokeilemisen arvoinen luontaistuote.

  3. niilopieli kirjoitti:

    Vaimo hurahti luontaistuotteisiin muutama vuosi takaperin ja meidän taloudessa ei sen jälkeen muita hoitomenetelmiä ole juurikaan käytety. Kaikki flunssasta unettomuuteen on hoidettu ties millä yrteillä, mutta yllättävän hyvin ne toimivatkin. Ei se kai klovin miehistä taida olla että jotain lunotais hoitoja käyttää mutta näin epäsäännöllisessä työssä on kauhea stressi ja kyllä se on tuntunut talttuvan niillä emännän rohdoskaapista löytyvillä lääkkeillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *