MenoHopin fytoestrogeeni taltuttaa vaihdevuosivaivat

Useimmat naiset kärsivät hormonitoiminnan muutoksista ja vaihteluista jossain elämänsä vaiheessa. Viimeistään hormonien vaikutuksen huomaa 45–55-vuotiaana, vaihdevuosi-iässä. Tuolloin munasarjojen estrogeenituotanto vähenee ja samalla kuukautiset jäävät pois.

Estrogeenituotannon hiipuminen aiheuttaa kiusallista hikoilua, epämääräisiä kuumia aaltoja, univaikeuksia ja ärtyneisyyttä. Hormonaalisten muutosten myötä kohtu pienenee ja limakalvot kuivuvat. Vaikutukset ulottuvat lisäksi sydän- ja verenkiertoelimistöön ja haurastuttavat luustoa.

Useimmat naiset haluaisivat tasapainottaa vaihdevuosioireiluaan luontaistuotteilla, mutta moni epäilee valmisteiden tehokkuutta lääkehoitoon verrattuna. Synteettiset hormonivalmisteet sisältävät monia riskejä, joten yhä useampi tyytyy kärsimään vaivoistaan. Luontaistuotteet tarjoavat kuitenkin yhtä tehokkaan, mutta riskittömämmän avun oireisiin. Monien luontaistuotteiden sisältämä fytoestrogeeni toimii elimistön oman estrogeenin tavoin ja helpottaa oireita.
MenoHop-valmisteessa käytetään humalakasvista saatavaa hopeiini-fytoestrogeenia.

menohopPatentoidulla menetelmällä valmistettu MenoHop tukee hormonitoimintaa, helpottaa kuumia aaltoja, hikoilua ja levotonta unta. Lisäksi fytoestrogeeni auttaa mielialanvaihteluihin ja ärtyneisyyteen sekä vahvistaa luustoa. Tehostaan huolimatta MenoHop valmisteella ei ole raportoituja sivuvaikutuksia.

Estrogeenituotannon elvyttämisen lisäksi vaihdevuosioireita voi helpottaa terveellisellä ruokavaliolla ja elämäntavoilla. Tupakka ja alkoholi pahentavat myös vaihdevuosien mukanaan tuomia haittoja. Lisäksi ne nopeuttavat elimistön vanhenemista ja tuhoavat helposti muiden terveellisten elämäntapojen vaikutukset.

Aasialaisilla naisilla on havaittu eurooppalaisia naisia huomattavasti vähemmän vaihdevuosioireita, minkä uskotaan johtuvan heidän ruokavaliostaan; syömällä paljon kasviksia, siemeniä, soijaa sekä palkokasveja saa paitsi terveyttä ja elinvoimaa, myös harmittomat vaihdevuodet.

tamatuote

MenoHop

2 comments on “MenoHopin fytoestrogeeni taltuttaa vaihdevuosivaivat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *