VitaePro-antioksidantti

vitaepro-animbVitaePro sisältää pelkästään laadukkaita, täysin luonnonmukaisia antioksidantteja. VitaePro-tabletteihin ei ole lisätty rautaoksidia, joka saattaa aiheuttaa epätoivottuja oireita joillekin ihmisille.

Tuotetta otetaan päivässä 1-2 tablettia.

>> Osta VitaePro verkkokaupasta <<

Antioksidantit neutraloivat haitallisia happiyhdisteitä

Esimerkiksi fyysinen rasitus synnyttää elimistöömme happiyhdisteitä, joita kutsutaan vapaiksi radikaaleiksi. Vapaat radikaalit vahingoittavat sopuja. Ammattikielellä tätä kutsutaan hapettumiseksi. Keho toisin sanoen ruostuu sisältäpäin.

Antioksidantit ovat elimistömme keino puolustautua reaktiivisia happiyhdisteitä vastaan. Antioksidantit edistää myös ruoasta saatavien ravintoaineiden täysipainoista hyödyntämistä.

VitaePro sisältää seuraavia antioksidantteja:

  • Astaksantiini

Astaksantiini on yksi voimakkaimmista antioksidanteista. Se neutraloi reaktiivisia happiyhdisteitä jopa 550 kertaa jo entisestään vahvana antioksidanttina tunnettua E-vitamiinia paremmin. Astaksantiini vaikuttaa tutkimusten mukaan useisiin kehon toimintoihin.

  • Luteiini & Zeaksantiini

Hyvän näkökyvyn säilyttämiseksi tulisi ravinnosta saada riittävästi luteiinia ja zeaksantiinia.  Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini antavat soluille suojaa valon aiheuttamaa rasitusta vastaan sekä haitallisilta UV-säteiltä.

VitaePro

VitaePro

One comment on “VitaePro-antioksidantti”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *