VitaePro-tuotekuvaus

vitaepro-animbbYksi VitaePro-kapseli sisältää:

  • Luteiinia 6,0 mg
  • Astaksantiinia 2,0 mg
  • Zeaksantiinia 1,2 mg

>> Osta VitaePro verkkokaupasta <<

Ainesosien alkuperät:

Luteiini eristetään Isosamettikukasta (Tagetes Erecta), joka kasvaa Intiassa. Kasvista käytetään vain terälehdet tähän tarkoitukseen. Luteiinin tuotannossa muodostuu myös jonkin verran zeastaksantiinia. VitaePro:ssa oleva astaksantiini saadaan Havaijilla viljellystä Haematococcus pluvialis -levästä.

isosamettikukka-vitaepro

Punainen pieni kapseli on helppo niellä

Pienen rusinan kokoinen kapseli otetaan kerran päivässä. Punaruskea värisävy tulee tuotteessa käytetystä levästä. Tuotteessa mahdollisesti esiintyvä täplikkyys johtuu levän väriaineen epätasaisesta jakautumisesta, mikä on ominaista ei-teollisille aineille.

VitaePro on Laktoositon, gluteeniton ja säilyntäaineeton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *