Elimistö tarvitsee antioksidantteja päivittäin

Elimistömme tarvitsee päivittäin vitamiineja, rasvahappoja ja myös antioksidantteja. Mikäli ravinnosta niitä emme riittävästi saa, voi olla paikallaan harkita ravintolisien käyttöä.

Luonnostaan antioksidantteja esiintyy hedelmissä vihanneksissa ja marjoissa, joita tulisi syödä vähintään viisi annosta päivässä. Yhteensä 2 kg. Perunaa ei lasketa tähän määrään sisältyväksi. Kalaa, josta saa hyviä rasvahappoja, tulisi syödä viikossa pari-kolme kertaa, jotta suositeltu määrä rasvahappoja tulisi täyteen.

Ellei nämä määrät ole kohdallasi todellisuutta, voi antioksidanttien ja rasvahappojen syöminen luontaistuotteena olla kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Antioksidanttien vaikutukset

Elimistö kuluttaa happea koko ajan ja tämän toiminnon siutuotteena syntyy vahingollisia happiyhdisteitä, reaktiivisia happiradikaaleja. Urheillessamme tai muuten kehoa rasittaessamme esimerkiksi tupakoimalla näitä yhdisteitä syntyy paljon enemmän.

Antioksidanttien tehtävä on neutraloida näitä vahingollisia happiyhdisteitä ja jos elimistössämme on niitä riittävästi, on mahdollista neutraloida kaikki syntyvät happiradikaalit.

VitaePro-antioksidanttivalmisteen antioksidantit varastoituvat osittain elimistöön. VitaeProssa käytetty astaksantiini varastoituu lihaksiin, sydämeen, maksaan, munuaisiin, rasvaan ja ihoon. Luteiini ja zeaksantiini varastoituu ihon lisäksi silmiin.

Antioksidantit oat yleisesti hyödyllisiä henkilöille, jotka kärsivät lihasvaivoista ja/tai nivelvaivoista sekä kuntoilijoille.

One comment on “Elimistö tarvitsee antioksidantteja päivittäin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *