OmegaPro-tuotekuvaus

OmegaPro sisältää Tyynestä valtamerestä peräisin olevaa omega-3-kalaöljyä, Dolomiiteilta saatavaa kalsiumia sekä D-vitamiinia.

Valmistetta suositellaan otettavaksi 2 kapselia/vrk, eikä suositeltua annosta tulisi ylittää, koska valmisteeseen lisättyjen vitamiinien suositeltu päiväannos tulee täyteen kahdesta kapselista.

omegapro-omega3Yksi päiväannos, eli kaksi kapselia sisältää:

  • Omega-3-rasvahappoja = 612.0 mg
    • joista EPA = 324.0 mg
    • joista DHA = 216.0 mg
  • Kalsium = 108,6 mg    ? 14 %*
  • Magnesium = 65.2 mg    ? 22 %*
  • E-vitamiini =10.0 mg     = 100 %*
  • D-vitamiini = 5.0 µg    = 100 %*

Tuote on säilytettävä kuivassa ja viileässä ja pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

*) Vitamiinien ja mineraalien osuus suositellusta vuorokausiannoksesta (RDI).

<< Tilaa OmegaPro verkkokaupasta >>

Kalaöljy muutetaan omega-3-rasvahapoiksi

Omega-3 on alussa kalaöljyä, jota saadaan erottamalla kalassa oleva kalaöljy. Tämän jälkeen kalaöljy tiivistetään ja jalostetaan useassa erillisessä prosesseissa puhtaaksi ja luonnolliseksi omega-3-ravintolisäksi. Koska elimistö ei itse kykene tuotamaan näitä rasvahappoja, ne on saatava ravinnon mukana joko ruoasta tai ravintolisästä.

Miten OmegaPro-tuotteen omega-3 valmistetaan?

Etsiessämme laatuvaatimuksemme täyttävää kalaöljyä päädyimme Etelä-Amerikkaan. Tyynellämerellä Perun ja Chilen ranikolla elää anjoviskala anchovy), jonka kalaöljy on kapseliemme perusaine.

Tyyni valtameri on huomattavasti puhtaampi kuin Pohjanmeri, jossa turska elää. Lisäksi anjoviksen elämänkaari on lyhyt, joten se ei kerää itseensä samassa määrin ympäristösaasteita kuten turska.

Dolomiittikalkki
Dolomiittikalkki on OmegaPron kalsiumin ja magnesiumin lähde. OmegaPro-kapseleihin lisätty Dolomiittikalkki muuttaa kuona-aineet vesiliukoisiksi, jolloin elimistön on helpompi päästä niistä eroon.

Vitamiinit
D-vitamiinin lempinimi on aurinkovitamiini. Elimistö tarvitsee D-vitamiinia kalsiumin imeytymiseen, ja suomalaisten on todettu saavan sitä liian vähän, varsinkin talvisaikaan, jolloin aurinko paistaa vähemmän. D-vitamiinin puutostilassa kalsiumin runsaskaan syönti ei auta koska elimistö ei silloin yksinkertaisesti pääse sitä hyödyntämään. Toisaalta juuri D-vitamiinin liiallinen saantikaan ei ole hyväksi, joten päiväannosta ei tule ylittää. OmegaPro sisältää koko suositellun päiväannoksen D-vitamiinia.

E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka auttaa elimistöä poistamaan kuona-aineita ja estää solujen vaurioitumista. E-vitamiini pitää myös kalaöljyn omega-3-valmisteessa tuoreena.

<< Tilaa OmegaPro verkkokaupasta >>

3 comments on “OmegaPro-tuotekuvaus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *