OmegaPro – välttämättömiä omega-3 rasvahappoja

OmegaPro-kalaöljytuotteessa on laadukkaita Tyynen valtameren kaloista saatuja rasvahappoja.

kalaoljy-omega3Omega-3-rasvahapot auttavat elimistöä pitämään esimerkiksi verisuonet puhtaampana sekä vaikuttaa muutenkin positiivisesti elimistön toimintaan. Omega-3:a ei elimistömme tuota itsekseen, joten sitä on saatava ravinnosta.

Rasvaiset kalat, kuten lohi, sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja ja tällaista kalaa tulisikin syödä kolme kertaa viikossa. Usein suomalaisilla tämä ei toteudu, jolloin saattaa olla hyödyllistä ottaa omega-3:a ravintolisänä.

Omega-3-rasvahapot ovat hyväksi sydämelle ja verenkierrolle, nivelille ja lihaksille sekä aivoille.

<< Tilaa OmegaPro verkkokaupasta >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *