Trypto-tabs toi kaivatut unenlahjat takaisin

Luontaisterveyden hoitovalikoimasta löytyy lukuisia apukeinoja uniongelmiin. Lievimmillään uniongelmat ovat ratkaistavissa lasillisella maitoa, mutta joskus tehokkaammat keinot ovat tarpeen. Uni on ihmiselle välttämätöntä ja riittävä lepo on perusedellytys hyvinvoinnillemme.

– Unen puute vaikutti selkeimmin työtehooni ja muistiin. Huonosti nukutun yön jälkeen olo oli vetämätön, eikä oikein saanut tartuttua härkää sarvista, Mikko (32 v.) muistelee omia unettomuuskokemuksiaan.

Mikon uniongelmat ajoittuivat aamuyön tunteihin; hän heräsi aivan liian varhain, eikä saanut enää uudestaan unen päästä kiinni. Hän kokeili lopulta Trypto-tabseja, joiden avulla unirytmistä saa kiinni hellävaraisesti ilman vahvojen unilääkkeiden haittavaikutuksia.  Trypto-tabsien teho perustuu valmisteen sisältämään tryptofaaniin, jota tyrosiini ja glutamiini tukevat.

– Yksi tabletti ei vaikuttanut näin isoon mieheen vielä riittävästi, joten usein otin yhden tabletin illalla yhdeksän aikaan ja vielä toisen ennen nukkumaan menoa. Herään edelleen aamuyöllä, mutta nyt saan paremmin uudestaan unesta kiinni, Mikko iloitsee ja jatkaa:

– Unettomuus on kiusallinen vaiva, joka vaikuttaa kaikkeen; parisuhteeseen, työhön, lapsiin, harrastuksiin ja terveyteen.

Mieluummin luontaistuote kuin unilääke

Ainoat huonot puolet Trypto-tabseissa Mikon arvion mukaan olivat tabletin verrattain paha maku ja suuri koko, jonka vuoksi se oli hankala niellä. Veteen liuottamalla tabletin sai paremmin alas. Hän kuitenkin suosittelee luontaistuotetta mieluummin kuin lääkevalmisteita:

– Trypto-tabseista ei tullut mitään sivuvaikutuksia, sain vain hyvät puolet. Aamulla olo oli pirteä ja levännyt, eikä tableteista jäänyt lääkkeille tyypillistä tokkuraista oloa.

Vaativa työ ja perheenisän velvollisuudet pitävät Mikon kiireisenä jatkossakin. Jatkossakin hän uskoo turvautuvansa mieluummin luontaistuotteisiin kuin lääkevalmisteisiin unettomuuden hoidossa.

– Lääkkeissä on aina omat riskinsä. Trypto-tabseja voin syödä tarvittaessa kuurina ja olla syömättä silloin, kun uni tulee luonnostaan. Jos ongelma on vakava, niin lääkäriä kannattaa jututtaa, mutta näihin lievempiin töyssyihin itsehoitovalmisteet ovat aivan käypä apu. Seuraavaksi Mikko on päättänyt kokeilla Tryptovalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *