Immolina

Immolina lisää vastustuskykyä sikainfluenssaa vastaan.

immolinaHiljattain julkaistussa lehdistötiedotteessaan Scandinavian Clinical Nutrition (SCN) kertoi vakuuttavista tuloksista tutkimuksessa jossa patentoitua Immolina-tuotetta testattiin influenssavirus H1N1:tä vastaan (nk. sikainfluenssa).

<< Osta Immolina verkkokaupasta >>

Tutkimus osoitti, että Immolinan käyttö vähensi merkittävästi H1N1 viruksen aiheuttamia sekä kliinisiä oireita että keuhkokudoksen vaurioita verrattuna plasebovalmisteeseen. Tutkimus toteutettiin vuoden 2008 aikana USA:ssa Lousianan Yliopistossa (Lousiana State University), ja eläinkokeita on suoritettu myös Karoliinisessa Instituutissa Tukholmassa.

Immolina aktivoi immuunijärjestelmän puolustusvalmiuden allergioita, ihottumia, tulehdustiloja, kuten poskiontelontulehduksia kohtaan. Immolinan allergisia oireita vähentävä vaikutus perustuu siihen, että Immolina paitsi vahvistaa kehon puolustusjärjestelmää se myös kykenee tasapainottamaan kehon ylireagointi, mistä allergioissa on kyse. Käytetään myös lasten ontelosyyliin, silsa- ym. ihottumiin, tuki- ja liikuntaelinkipuihin, reumaan, tulehduksellisiin suolistosairauksiin sekä herpestulehduksiin.

Ainesosat / kapseli

Spiruliinauute, 200 mg
• vastaten kuivattua spiruliinaa, 1,5 g

<< Osta Immolina verkkokaupasta >>

One comment on “Immolina”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *